Over Iesseler

Uw interieur is een blikvanger en weerspiegelt uw karakter of het karakter van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw interieur perfect bij u past. Wij kunnen u daarbij helpen. We doen ons best om de meest ideale inrichting te ontwerpen en te realiseren, zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en ideeën, stijl van wonen, werken en leven. Daarmee maken we elk meubelstuk uniek!

Iesseler Interieur bestaat inmiddels ruim 15 jaar. In deze jaren hebben een groot aantal uiteenlopende klanten de weg naar ons gevonden. Zowel met particuliere alsook zakelijke klanten hebben we goede relaties opgebouwd. Met name het persoonlijk contact wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. In principe is niets ons te gek en zien we ingewikkelde vraagstukken als een uitdaging die we graag aangaan. Ons machinepark biedt ook de mogelijkheid om aan een gedifferentieerde vraag te kunnen voldoen.

De drijvende kracht achter Iesseler Interieur is Frans Ermers. Hij is al meer dan 30 jaar in het meubelvak actief. Vanuit zijn ervaring is hij voor alle klanten een uitstekende gesprekspartner en kan uw ideeën prima vertalen naar de praktijk. Zijn vrouw Anna is zijn sparringpartner en zij ondersteunt in administratieve en communicatieve zin het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt ons bedrijf aan de Helmkamp 45 in Dinxperlo. Voor meer informatie staat Frans u graag te woord. Hij is bereikbaar via 06 – 383 20 892 of via info@iesseler.nl.

Iesseler Interieur …
… uw maatwerkspecialist!